Parteneri

După o pauză de câteva luni și într-o formă refresh, Dance Trauma își reia activitatea live. Așteptarea a luat sfârșit, pentru toată lumea!

 

"În spiritul muzicii ska, cu toții vom cânta și vom dansa. Dar tot ce vom da va fi în numele unui mare luptător pentru cauza roots-reggae: Bob Marley. Trecând dincolo de norme și ignoranță, rămase valabile și în vremurile noastre, el a inspirat multe generații. Provocarea noastră este de a-l readuce printre noi pe simbolul rastafari, fără rețete ieftine, prin metode superficiale și compromisuri. Evoluția societății actuale cere păstrarea unei atitudini pozitive dar critice." - Dance Trauma

 

Biletele se pot achizitiona de la intrare in seara evenimentului.

Pretul acestora este de 10 lei.

Pentru rezervari: 0755/417949 (Ciprian)

Vineri, 27 Ianuarie 2012, ora 21:00, legendara trupa Celelalte Cuvinte isi onoreaza promisiunea de a concerta in Iasi, la HAND, dupa ce spre sfarsitul anului trecut a fost nevoita sa amane marele eveniment.

 

Una dintre cele mai longevive şi mai admirate trupe rock din România, a implinit nu de curand 30 de ani, motiv pentru care a sustinut un turneu aniversar national incununat de succes.

 

Reprogramarea concertului de la Iasi a avut loc din cauza starii de sanatate precare de la acea vreme a basistului Marcel Breazu.

 

Biletele se pot achizitiona de la intrare in seara evenimentului.

Pretul acestora este de 25 de lei.

Pentru rezervari: 0755/417949 (Ciprian)

 

Biletele achizitionate in avans au ramas valabile.

Joi, 26 Ianuarie 2012, clubul HAND rezerva toata seara evenimentului Psychedelic Music & Art.

 

Intrarea este LIBERA.

Pentru rezervari: 0755/417949 (Ciprian) 

Sambata, 21 Ianuarie 2012, ora 21:00, celebra trupa Vita de Vie revine la Iasi, in HAND, concertul urmand sa fie deschis de formatia bucuresteana Dekadens.

 

Biletele se pot achizitiona de la intrare in seara evenimentului. Pretul acestora este de 15 lei. Pentru rezervari: 0755/41 79 49 (Ciprian)

Daca incepe weekendul inseamna ca e TEQUILA NIGHT in HAND. 


Shoturile si bauturile pe baza de tequila sunt la preturi semnificativ reduse. In fiecare vineri sombrero-ul e optional, alcoolizarea e obligatorie!

 

Pentru rezervari: 0755/417949 (Ciprian) 

« 1 2 3 4 ... 16 »